Pangalaman anu pikaseurieun sareng pikalucueun kanggo abdi, nyaéta waktos jurit malam pramuka. Harita abdi kedah ngalangkungan kuburan. Abdi sieun pisan, padahal harita téh henteu sorangan, tapi réréncangan ogé sami, ngaraos sieun ku kuburan. Padahal apan anu tos maot mah moal tiasa hirup deui. Tapi angger wé sieun. Abdi sareng réréncangan leumpang téh pacepeng-cepeng panangan. Sifat pangalaman dina conto karangan pangalaman di luhur nyaéta?

Pangalaman anu pikaseurieun sareng pikalucueun kanggo abdi, nyaéta waktos jurit malam pramuka. Harita abdi kedah ngalangkungan kuburan. Abdi sieun pisan, padahal harita téh henteu sorangan, tapi réréncangan ogé sami, ngaraos sieun ku kuburan. Padahal apan anu tos maot mah moal tiasa hirup deui. Tapi angger wé sieun. Abdi sareng réréncangan leumpang téh pacepeng-cepeng panangan. Sifat pangalaman dina conto karangan pangalaman di luhur nyaéta?

  1. Pikabungaheun jeung pikaseurieun
  2. Pikaseurieun jeung pikaéraeun
  3. Pikasieuneun jeung pikalucueun
  4. Pikaéraeun jeung pikasediheun
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Tanggal 28 November diperingati sebagai Hari Menanam Pohon. Peringatan hari Menanam Pohon pada tahun 2015 diawali sejak tanggal 26 November. Presiden melakukan penanaman pohon di Taman Hutan Rakyat Sultan Adam, Kalimantan Selatan. Ada 10.000 pohon ditanam di hutan itu. Pohon yang ditanam pun bermacam-macam, termasuk pohon-pohon yang buahnya dapat dimakan. Kalimat tanya yang sesuai dengan teks bacaan di atas adalah?

Jawaban: C. Pikasieuneun jeung pikalucueun.

Dilansir dari Ensiklopedia, pangalaman anu pikaseurieun sareng pikalucueun kanggo abdi, nyaéta waktos jurit malam pramuka. harita abdi kedah ngalangkungan kuburan. abdi sieun pisan, padahal harita téh henteu sorangan, tapi réréncangan ogé sami, ngaraos sieun ku kuburan. padahal apan anu tos maot mah moal tiasa hirup deui. tapi angger wé sieun. abdi sareng réréncangan leumpang téh pacepeng-cepeng panangan. sifat pangalaman dina conto karangan pangalaman di luhur nyaéta pikasieuneun jeung pikalucueun.