Anu kaasup kana kalimah pangharepan, nyaeta?

Anu kaasup kana kalimah pangharepan, nyaeta?

  1. ulah ulin di dinya!
  2. hayu urang indit ayeuna!
  3. muga-muga salamet di jalanna!
  4. punten pangnyandakkeun cai!
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Contoh dari alat komunikasi yang digunakan pada zaman sekarang yaitu?

Jawaban: C. muga-muga salamet di jalanna!.

Dilansir dari Ensiklopedia, anu kaasup kana kalimah pangharepan, nyaeta muga-muga salamet di jalanna!.