Ing ngisor iki kang mbedakake antarane layang resmi lan layang pribadhi, yaiku?

Ing ngisor iki kang mbedakake antarane layang resmi lan layang pribadhi, yaiku?

  1. Ana titi mangsa
  2. Ana pambuka
  3. Ana nomer layang
  4. Ana paprenah
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Kolom Saldo dalam Buku Besar berfungsi untuk?

Jawaban: C. Ana nomer layang.

Dilansir dari Ensiklopedia, ing ngisor iki kang mbedakake antarane layang resmi lan layang pribadhi, yaiku ana nomer layang.