Ing ngisor iki ukara sing kalebu jenise pariwara yaiku?

Ing ngisor iki ukara sing kalebu jenise pariwara yaiku?

  1. Ayo njaga lestarine alam
  2. Alasku paru-paruku
  3. Lestari alasku, lestari bumiku
  4. Sing dobel tansah nggawe wareg!
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Where else can rocks be found?

Jawaban: D. Sing dobel tansah nggawe wareg!.

Dilansir dari Ensiklopedia, ing ngisor iki ukara sing kalebu jenise pariwara yaiku sing dobel tansah nggawe wareg!.