Kecap ceuceu dina kawih és lilin hartina?

Kecap ceuceu dina kawih és lilin hartina?

  1. adi awéwé
  2. lanceuk lalaki
  3. lanceuk awéwé
  4. adi lalaki
  5. ua lalaki
Baca Juga :   Data tentang pendapatan nasional per kapita seringkali tidak tepat, menyesatkan dan tak berdasar karena alasan-alasan berikut kecuali?

Jawaban: C. lanceuk awéwé.

Dilansir dari Ensiklopedia, kecap ceuceu dina kawih és lilin hartina lanceuk awéwé.