Nalika anake bu Lurah lara, anakku durung mulih. Yen diowahi dadi basa krama alus?

Nalika anake bu Lurah lara, anakku durung mulih. Yen diowahi dadi basa krama alus?

  1. Wekdal putranipun bu Lurah gerah, yuga kula dereng wangsul
  2. Wekdal anake bu Lurah gerah, putra kula dereng wangsul
  3. Wekdal yugane bu Lurah lara, anak kula dereng kundur
  4. Wekdal yugane bu Lurah gerah, putra kula dereng kundur
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Tipe jaringan yang aktif membelah disebut

Jawaban: A. Wekdal putranipun bu Lurah gerah, yuga kula dereng wangsul.

Dilansir dari Ensiklopedia, nalika anake bu lurah lara, anakku durung mulih. yen diowahi dadi basa krama alus wekdal putranipun bu lurah gerah, yuga kula dereng wangsul.