Dina dongéng “Sangkuriang” aya unsur pamohalan, di antarana waé nyaéta?

Dina dongéng “Sangkuriang” aya unsur pamohalan, di antarana waé nyaéta?

  1. Sangkuriang kahampangan
  2. Dayang Sumbi boga anak Sangkuriang
  3. Sangkuriang nyieun parahu
  4. Dayang Sumbi kawin jeung Si Tumang
  5. Sangkuriang saenyana anak raja
Baca Juga :   Berikut Adalah Contoh Inovasi Penjualan Suatu Produk, Dimana Pengiriman Barang Dilakukan Secara Langsung, Seperti?

Jawaban: D. Dayang Sumbi kawin jeung Si Tumang.

Dilansir dari Ensiklopedia, dina dongéng “sangkuriang” aya unsur pamohalan, di antarana waé nyaéta dayang sumbi kawin jeung si tumang.