Anu dianggap ngadegkeun Kampung Naga teh nyaeta?

Anu dianggap ngadegkeun Kampung Naga teh nyaeta?

  1. Eyang Dalem Singaparna
  2. Ki Demang Haur Tangtu
  3. Ucup Sucipta
  4. Puun Buluh Panuh
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Demokrasi berasal dari kata demos yang artinya?

Jawaban: A. Eyang Dalem Singaparna.

Dilansir dari Ensiklopedia, anu dianggap ngadegkeun kampung naga teh nyaeta eyang dalem singaparna.