“Ngger putraku”Rungokno pitutur kuSira ngabakti Marang yayah sarta wibi Iku mono dawuhe Gusti Pangeran. Tegese tembung” wibi” ana ing geguritan dhuwur yaiku?

“Ngger putraku”Rungokno pitutur kuSira ngabakti Marang yayah sarta wibi Iku mono dawuhe Gusti Pangeran. Tegese tembung” wibi” ana ing geguritan dhuwur yaiku?

  1. bapak
  2. adik
  3. ibu
  4. kakak
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Menurut kamu, tujuan mencari kata kunci dalam teks adalah?

Jawaban: C. ibu.

Dilansir dari Ensiklopedia, “ngger putraku”rungokno pitutur kusira ngabakti marang yayah sarta wibi iku mono dawuhe gusti pangeran. tegese tembung” wibi” ana ing geguritan dhuwur yaiku ibu.