Hayang Jadi Guru Wasta abdi téh Ririn. Rorompok di lembur. Perenahna pisan mah di Kampung Sukamaju. Mamah janten guru SD di lembur. Kitu deui Bapa janten guru di SMP. Iwal ti dinten Ahad, unggal dinten Mamah angkat ka sakola. Abdi ogé ka sakola sok sareng Mamah. Bapa angkat ka sakola sok kana motor. Bapa mah ka sakolana rada tebih di kota kecamatan. Unggal énjing sok ngaboncéng Aa da sasakala sareng Bapa di SMP. Resep ningali Mamah sareng Bapa angkat ka sakola. Saur réréncangan mah Mamah téh raoseun ngawulangan. Réréncangan mah raresepeun pisan. Kitu deui Bapa, saur réréncangan Aa raoseun ngawulangan. Doa Bapa ogé dipikaresep ku murid-muridnya. Bapa mah seueur bukuna. Buku bapa di rorompok aya sababaraha erak. Saban dinten Bapa sok katingal maos buku. Malah sok nyerat. Saurna mah sok dikintunkeun kana majalah atanapi koran. Abdi gé sok kabita hoyong maca buku. Abdi ogé hoyong nyerat sajak, teras dikintunkeun kana majalah. Abdi upami tos tamat SD, hayang neruskeun ka SMP, teras ka SMA. Ti dinya mah teras kuliah. Abdi téh gaduh cita-cita hoyong janten guru sapertos Mamah sareng Bapa. Saur Mamah sareng Bapa téh, saé cita-cita téh neraskeun Mamah sareng Bapa. Terasna deui, upami abdi hoyong janten guru, saurna kedah getol diajar sareng capétang. Waktos nuju ngariung bari tuang, Aa nyanggem alim janten guru. Ku Mamah sareng Bapa ditaros, hoyong janten naon? Waleran Aa téh saurna hoyong janten dokter. Badé janten nanaon ogé Mamah sareng Bapa mah tetep ngadungakeun. Anu penting mah boh abdi boh Aa kedah getol diajar, sakola sing jucung, ulah seueur melid. Kalimah nu luyu jeung eusi paragraph ka opat nyaeta?

Hayang Jadi Guru Wasta abdi téh Ririn. Rorompok di lembur. Perenahna pisan mah di Kampung Sukamaju. Mamah janten guru SD di lembur. Kitu deui Bapa janten guru di SMP. Iwal ti dinten Ahad, unggal dinten Mamah angkat ka sakola. Abdi ogé ka sakola sok sareng Mamah. Bapa angkat ka sakola sok kana motor. Bapa mah ka sakolana rada tebih di kota kecamatan. Unggal énjing sok ngaboncéng Aa da sasakala sareng Bapa di SMP. Resep ningali Mamah sareng Bapa angkat ka sakola. Saur réréncangan mah Mamah téh raoseun ngawulangan. Réréncangan mah raresepeun pisan. Kitu deui Bapa, saur réréncangan Aa raoseun ngawulangan. Doa Bapa ogé dipikaresep ku murid-muridnya. Bapa mah seueur bukuna. Buku bapa di rorompok aya sababaraha erak. Saban dinten Bapa sok katingal maos buku. Malah sok nyerat. Saurna mah sok dikintunkeun kana majalah atanapi koran. Abdi gé sok kabita hoyong maca buku. Abdi ogé hoyong nyerat sajak, teras dikintunkeun kana majalah. Abdi upami tos tamat SD, hayang neruskeun ka SMP, teras ka SMA. Ti dinya mah teras kuliah. Abdi téh gaduh cita-cita hoyong janten guru sapertos Mamah sareng Bapa. Saur Mamah sareng Bapa téh, saé cita-cita téh neraskeun Mamah sareng Bapa. Terasna deui, upami abdi hoyong janten guru, saurna kedah getol diajar sareng capétang. Waktos nuju ngariung bari tuang, Aa nyanggem alim janten guru. Ku Mamah sareng Bapa ditaros, hoyong janten naon? Waleran Aa téh saurna hoyong janten dokter. Badé janten nanaon ogé Mamah sareng Bapa mah tetep ngadungakeun. Anu penting mah boh abdi boh Aa kedah getol diajar, sakola sing jucung, ulah seueur melid. Kalimah nu luyu jeung eusi paragraph ka opat nyaeta?

  1. Aa boga cita-cita hayang jadi guru
  2. Ririn boga cita-cita hayang jadi guru
  3. Lanceukna Ririn alimeun jadi dokter
  4. Boga cita-cita naon wae ge kudu getol diajar
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   berikut yang bukan kenampakan alam daratan adalah?

Jawaban: D. Boga cita-cita naon wae ge kudu getol diajar.

Dilansir dari Ensiklopedia, hayang jadi guru wasta abdi téh ririn. rorompok di lembur. perenahna pisan mah di kampung sukamaju. mamah janten guru sd di lembur. kitu deui bapa janten guru di smp. iwal ti dinten ahad, unggal dinten mamah angkat ka sakola. abdi ogé ka sakola sok sareng mamah. bapa angkat ka sakola sok kana motor. bapa mah ka sakolana rada tebih di kota kecamatan. unggal énjing sok ngaboncéng aa da sasakala sareng bapa di smp. resep ningali mamah sareng bapa angkat ka sakola. saur réréncangan mah mamah téh raoseun ngawulangan. réréncangan mah raresepeun pisan. kitu deui bapa, saur réréncangan aa raoseun ngawulangan. doa bapa ogé dipikaresep ku murid-muridnya. bapa mah seueur bukuna. buku bapa di rorompok aya sababaraha erak. saban dinten bapa sok katingal maos buku. malah sok nyerat. saurna mah sok dikintunkeun kana majalah atanapi koran. abdi gé sok kabita hoyong maca buku. abdi ogé hoyong nyerat sajak, teras dikintunkeun kana majalah. abdi upami tos tamat sd, hayang neruskeun ka smp, teras ka sma. ti dinya mah teras kuliah. abdi téh gaduh cita-cita hoyong janten guru sapertos mamah sareng bapa. saur mamah sareng bapa téh, saé cita-cita téh neraskeun mamah sareng bapa. terasna deui, upami abdi hoyong janten guru, saurna kedah getol diajar sareng capétang. waktos nuju ngariung bari tuang, aa nyanggem alim janten guru. ku mamah sareng bapa ditaros, hoyong janten naon waleran aa téh saurna hoyong janten dokter. badé janten nanaon ogé mamah sareng bapa mah tetep ngadungakeun. anu penting mah boh abdi boh aa kedah getol diajar, sakola sing jucung, ulah seueur melid. kalimah nu luyu jeung eusi paragraph ka opat nyaeta boga cita-cita naon wae ge kudu getol diajar.