Nalika ngadongéng lian ti bedas ogé kudu béntes. Komo dina basa Sunda kawéntar pisan ku éjaan É, Eu, jeung E. Éta hal mangrupa salah sahiji aspék dina kabasaan nyaéta?

Nalika ngadongéng lian ti bedas ogé kudu béntes. Komo dina basa Sunda kawéntar pisan ku éjaan É, Eu, jeung E. Éta hal mangrupa salah sahiji aspék dina kabasaan nyaéta?

  1. Morfologis
  2. Semantik
  3. Fonétis
  4. Pragmatik
  5. Semiotik

Jawaban: C. Fonétis.

Baca Juga :   Prinsip demokrasi Pancasila adalah? - Temakuis.com

Dilansir dari Ensiklopedia, nalika ngadongéng lian ti bedas ogé kudu béntes. komo dina basa sunda kawéntar pisan ku éjaan é, eu, jeung e. éta hal mangrupa salah sahiji aspék dina kabasaan nyaéta fonétis.