“Ngger putraku”Rungokno pitutur kuSira ngabakti Marang yayah sarta wibi Iku mono dawuhe Gusti Pangeran. Kosok baline tembung” Sira “ ing geguritan dhuwur yaiku?

“Ngger putraku”Rungokno pitutur kuSira ngabakti Marang yayah sarta wibi Iku mono dawuhe Gusti Pangeran. Kosok baline tembung” Sira “ ing geguritan dhuwur yaiku?

  1. Kowe
  2. Aku
  3. putune
  4. simbahe
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Pernyataan umum adalah bagian dari struktur teks eksplanasi. Pernyataan umum berisi tentang?

Jawaban: B. Aku.

Dilansir dari Ensiklopedia, “ngger putraku”rungokno pitutur kusira ngabakti marang yayah sarta wibi iku mono dawuhe gusti pangeran. kosok baline tembung” sira “ ing geguritan dhuwur yaiku aku.