latina aksara Jawa iki! ꦲꦶꦏꦸ​ꦲꦤ ​ꦱꦶꦔ ​ꦠꦸꦫꦸ?

latina aksara Jawa iki! ꦲꦶꦏꦸ​ꦲꦤ ​ꦱꦶꦔ ​ꦠꦸꦫꦸ?

  1. iku ana sik turu
  2. iki ana singa turu
  3. iku ana macan turu
  4. iki ana sapi turu
  5. Semua jawaban benar
Baca Juga :   Seorang pemain voli saat melakukan smash tangannya menyentuh net, bola masuk ke daerah lawan. Maka keputusan wasit?

Jawaban: B. iki ana singa turu.

Dilansir dari Ensiklopedia, latina aksara jawa iki! ꦲꦶꦏꦸ​ꦲꦤ ​ꦱꦶꦔ ​ꦠꦸꦫꦸ iki ana singa turu.